Close sidebar
ta88 banner
bet365 banner
comebet banner
978bet banner

Cách ép thẻ cộng 4: Bí quyết để có tỷ lệ thành công cao

ty-le-thanh-cong-khi-ep-the-cong-la-khong-giong-nhau

FiFa Online 4 chắc hẳn không còn là một cái tên xa lạ đối với cộng đồng game thủ đam mê trò chơi Esport này. Trong game FiFa Online 4, hệ thống nâng cấp cũng như ép thẻ sẽ giúp chỉ số của các cầu thủ trở nên mạnh mẽ hơn, tăng cơ hội chiến thắng trong các trận đấu. Hãy cùng congdongfifa.com tìm hiểu về cách ép thẻ cộng 4 nhé.

FiFa Online 4 – game bóng đá được yêu thích tại Việt Nam

FiFa Online 4 còn được gọi tắt là FO4, là tên của một sản phẩm game được sản xuất nối tiếp với FiFa Online 3 bởi Nexon và EA Sports. FiFa Online 4 được ra mắt chính thức lần đầu tiên tại Hàn Quốc vào tháng 5 năm 2018, có mặt tại Việt Nam vào tháng 6 năm 2018.

Có thể nói, FiFa Online 4 hiện đang là một trong những game bóng đá online hàng đầu trên thị trường Việt Nam bởi những trải nghiệm hấp dẫn dành cho người chơi, và cách ép thẻ cộng 4 trong game cũng là một yếu tố mà các game thủ cần tìm hiểu.

fifa-online-4
FiFa Online 4

Tỷ lệ thành công khi ép thẻ cộng 4 có cao không?

Nhìn chung, không phải bất kỳ một cách ép thẻ cộng 4 nào trong FiFa Online 4 cũng sẽ dẫn đến một tỷ lệ thành công giống nhau. Các cách ép thẻ khác nhau cùng thời điểm khác nhau sẽ mang lại những kết quả khác nhau.

👉 Xem thêm: Đội hình FIFA Online 3 mạnh nhất: Những cái tên bất bại

Khi sử dụng các cầu thủ nguyên liệu có chỉ số càng cao và càng đắt thì tỷ lệ thành công khi ép thẻ sẽ càng được tăng theo. Khi tiến hành ép thẻ cộng 4, thanh màu xanh sẽ cho chúng ta biết tỷ lệ thành công là bao nhiêu. Tỷ lệ kết quả nâng cấp sẽ càng tốt nếu thanh màu xanh càng đầy, tuy nhiên, điều đó không đồng nghĩa với việc quá trình nâng cấp sẽ diễn ra thành công 100%.

Trước khi thực hiện việc ép thẻ cộng 4, khi bạn chọn cầu thủ nguyên liệu giống với cầu thủ mà bạn đang cần nâng cấp thì tỷ lệ thành công sẽ càng được nâng cao.

ty-le-thanh-cong-khi-ep-the-cong-la-khong-giong-nhau
Tỷ lệ thành công khi ép thẻ cộng là không giống nhau

Một số yếu tố bạn cần biết khi ép thẻ cộng 4

Chỉ nâng cấp được thẻ cầu thủ tối đa +10

Các game thủ chỉ có thể nâng cấp thẻ cầu thủ tối đa +10 – mức chỉ số giúp người chơi có nhiều lợi thế hơn trong các trận đấu. Bên cạnh đó, khi người chơi nâng cấp được cầu thủ lên mức +6 và chỉ số đạt mức +8 thì sẽ mở được một số kỹ năng đặc biệt và quan trọng của game FiFa Online 4, các “skill” sẽ giúp game thủ dễ dàng sở hữu cho mình những cầu thủ có chỉ số tốt.

Việc nâng cấp diễn ra rất dễ dàng

Để tiến hành nâng cấp cầu thủ trong FiFa Online 4, các game thủ nên sử dụng các thể cộng có chỉ số cao từ +4 hoặc hơn để giúp cho tỷ lệ thành công khi nâng cấp được tăng cao. Bên cạnh đó, bạn không cần thiết phải sử dụng tên giống nhau.

Chính vì thế mà việc nâng cấp cầu thủ trở nên rất dễ dàng. Mức nguyên liệu tối đa cho phép để thực hiện việc ép thẻ cộng là 5 thẻ. Để có thể nâng cấp lên một cầu thủ tốt, bạn cần lựa chọn các thẻ có chỉ số cao hơn chỉ số đó.

Tỷ lệ thành công và thất bại được hiển thị rõ ràng khi nâng cấp cầu thủ

Ở những phiên bản khác của game FiFa Online, người chơi không được biết tỷ lệ thành công cũng như thất bại khi tiến hành nâng cấp, điều này dẫn đến tâm lý hoang mang và lo lắng khi ép thẻ. Tuy nhiên, ở FiFa Online 4, các tỷ lệ đều được hiển thị đều được hiển thị công khai và minh bạch để người chơi dễ dàng nắm rõ thông tin hơn.

Double thẻ khi nâng cấp thành công

Một trải nghiệm tuyệt vời mà nhà sản xuất FiFa Online 4 mang đến cho người chơi chính là chế độ “gấp đôi” thẻ sau khi quá trình nâng cấp cầu thủ diễn ra thành công, điều này đồng nghĩa với việc bạn sẽ được “nhảy vọt” lên 1 cấp. Đây cũng là điểm thu hút rất nhiều người chơi đến với FiFa Online 4.

Cách ép thẻ cộng 4

Để quá trình nâng cấp diễn ra suôn sẻ hơn, bạn cần tham khảo cách ép thẻ cộng 4 dưới đây để nắm rõ các bước:

 • Bước 1: Nhấn vào biểu tượng nâng cấp bên cạnh tên của cầu thủ.
nhan-vao-bieu-tuong-nang-cap
Nhấn vào biểu tượng nâng cấp
 • Bước 2: Chọn cầu thủ nguyên liệu, chú ý đến thanh tỷ lệ thành công màu xanh tương ứng với các cầu thủ. Sau đó, giao diện game FiFa Online 4 sẽ thông báo việc nâng cấp của bạn diễn ra thành công hay thất bại.

Những điều cần lưu ý khi thực hiện ép thẻ cộng

Ngoài cách ép thẻ cộng 4, congdongfifa.com chia sẻ những điều đáng lưu ý sau đây để bạn có thể thực hiện việc nâng cấp cầu thủ:

 • Thẻ cầu thủ FO4 có điểm dưới 1 sẽ không nâng cấp được.
 • Khi cầu thủ bạn cần nâng cấp giống với cầu thủ nguyên liệu thì cơ hội nhảy cấp sẽ cao hơn và khi thất bại, bạn sẽ có thể tăng một lần phục hồi.
 • Để kiểm tra tỷ lệ thành công khi ép thẻ, người chơi có thể thay đổi các cầu thủ nguyên liệu.

Liệu có tồn tại công thức nâng cấp đảm bảo 100% thành công?

Hiện nay, dễ thấy được rằng có rất nhiều thông tin về công thức nâng cấp đảm bảo tỷ lệ thành công là 100%. Tuy nhiên, đây đều là những thông tin giả mạo, đánh lừa người chơi để trục lợi. Trên thực tế, ngoài cách ép thẻ cộng 4 cơ bản, FiFa Online không tồn tại bất cứ công thức nâng cấp nào có khả năng thành công tuyệt đối.

Việc ép thẻ là một trong những phương pháp kinh doanh của nhà sản xuất, chính vì vậy họ sẽ không để tồn tại những công thức ép thẻ. Thay vì tin tưởng vào các thông tin và mẹo vặt giả, game thủ nên chú ý nhiều hơn đến cách chơi cũng như các chiến thuật trong các trận đấu bóng đá để tăng thêm phần kịch tính, hấp dẫn khi tham gia FiFa Online 4.

khong-ton-tai-cach-ep-the-cong-4-co-ty-le-thanh-cong-tuyet-doi
Không tồn tại cách ép thẻ cộng 4 có tỷ lệ thành công tuyệt đối

Qua những chia sẻ trên của congdongfifa.com, dễ thấy được rằng không có công thức nào đảm bảo tuyệt đối việc nâng cấp cầu thủ sẽ diễn ra thành công, ngoài ra, tỷ lệ của mỗi lần nâng cấp là khác nhau. Tuy nhiên, việc nắm rõ cách ép thẻ cộng 4 cũng như những vấn đề đáng lưu ý sẽ giúp cho quá trình nâng cấp được diễn ra suôn sẻ hơn. Chúc các bạn thành công.

Theo: https://congdongfifa.com/

Bài Viết Bạn Cũng Nên Xem

260 thoughts on “Cách ép thẻ cộng 4: Bí quyết để có tỷ lệ thành công cao

 1. windows 8.1 home says:

  You receive a stylus for hand composing or even additional fragile jobs. The dark brown color also shows itself around the keyboard and known as. Will probably like introduce the kind of wall wall mounted.

 2. cpy crack fifa 21 password says:

  Could the Acer Iconia W4 change the opinion for this technology world? Usually you would put a keypad on exit/entry point such as before the door or back of the . Well one of this big things is 4G compatibility.

 3. windows 8.1 product key says:

  That platform’s successor is due next the year. You try hard a person can’t configure out the MSN password ? Nearly every PC maker now boasts a MacBook Air-type model called an ultrabook.

 4. windows 8 pro Crack Iso says:

  The advanced Partition Recovery application is compatibile with Windows 7, Vista, XP, 2003, and 2000. In the current version, users have limited options for the customization of Lock screen and Start screen.

 5. windows 8 professional download says:

  The advanced Partition Recovery application is compatibile with Windows 7, Vista, XP, 2003, and 2000. In current version, users have limited options for that customization of Lock screen and Start screen.

 6. ufs explorer crack download says:

  In case you are hunting for that Leapfrog Leapster game, you might rely on online companies. Curved ends look to worldwide in natural realm. Simply right-click the icon and exit from your the plan.

 7. windows 8 Crack activator 32bit says:

  The advanced Partition Recovery application is compatibile with Windows 7, Vista, XP, 2003, and 2000. In online marketing version, users have limited options for the customization of Lock screen and Start screen.

 8. en windows 7 ultimate says:

  It supports multi threading, directshow decoding, multi-core CPU and batch course. Zhiqian, MSDN or TechNet users have long been a lawsuit. It also allows the transfer of the converted video file to the people devices specifically.

 9. windows 7 starter aero says:

  Orca comes as a part of the Windows Installer SDK; download instructions are at tinyurl.com/orcamsi. It makes recovering Windows and Disk an easy process. It is one feature known as ‘jump lists’.

 10. pc games download windows 7 offline says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making what is the news. Technologizer’s Harry McCracken has a what is still missing typically the Windows 8 preview. You additionally test allows you to from Sound options.

 11. pc games download windows xp says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making excellent. Technologizer’s Harry McCracken has an index of what is still missing typically the Windows 8 preview. You might test fascinating from Sound options.

 12. 2 gb pc games download says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making the news. Technologizer’s Harry McCracken has an index of what will still be missing previously Windows 8 preview. You might test fascinating from Sound options.

 13. pc games download play store says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making what is this great. Technologizer’s Harry McCracken has here are the what for being missing your Windows 8 preview. You can also test obtain from Sound options.

 14. pc games download jio says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making what is the news. Technologizer’s Harry McCracken has here are the what remains missing within Windows 8 preview. You additionally test obtain from Sound options.

 15. pc games to download for windows 7 says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making what is this great. Technologizer’s Harry McCracken has here are the what remains missing within Windows 8 preview. You can also test additional from Sound options.

 16. old pc games download dosbox says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making excellent. Technologizer’s Harry McCracken has a what is still missing previously Windows 8 preview. You also can test obtain from Sound options.

 17. pc games download exe says:

  Its touch enabled and metro tiles features are making the news. Technologizer’s Harry McCracken has an index of what remains missing typically the Windows 8 preview. You might test the audio from Sound options.

 18. windows 7 home premium 80072efe says:

  With the advanced options in windows7, we are walk through anther tool. It is really a very handy tool for complete and quick Windows 7 recovery for data and machine. It makes recovering Windows and Hard drive an easy process.

 19. windows 7 home basic Crack says:

  Orca comes as a part of the Windows Installer SDK; download instructions are at tinyurl.com/orcamsi. It makes recovering Windows and Harddrive an easy process. It is one feature known as ‘jump lists’.

 20. windows 7 home basic Crack says:

  Orca comes as part of the Windows Installer SDK; download instructions are at tinyurl.com/orcamsi. It makes recovering Windows and Local disk an easy process. This mini keyboard has one feature known as ‘jump lists’.

 21. windows 7 enterprise activation tool says:

  With the advanced options in windows7, we are able to walk through anther schedule. It can be a very handy tool for complete and quick Windows 7 recovery for data and systems. It makes recovering Windows and Disk an easy process.

 22. b games jio says:

  of course like your website however you need to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth however I’ll surely come again again.|

 23. sonic ova game says:

  I do agree with all of the ideas you’ve presented on your post. They’re really convincing and will certainly work. Still, the posts are very brief for newbies. May you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.|

 24. b games car says:

  I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?|

 25. is ovagames safe reddit says:

  I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to convey that I have a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot certainly will make sure to don?t omit this site and give it a glance on a relentless basis.|

 26. baldur's gate 3 ovagames says:

  The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!|

 27. b games jio says:

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. An excellent read. I will certainly be back.|

 28. ovagame gta v says:

  Hi there would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable price? Thanks a lot, I appreciate it!|

 29. r gamestop says:

  Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.|

 30. r games speech therapy says:

  whoah this blog is fantastic i love reading your articles. Keep up the good work! You understand, many people are looking round for this info, you could aid them greatly. |

 31. ova games crack says:

  I’ve been browsing online more than three hours today, yet I by no means found any fascinating article like yours. It’s lovely value enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made just right content as you probably did, the web will likely be much more helpful than ever before.|

 32. the ms office 2016 says:

  It must be useful and reusable then only individuals must decide as choices are plenty. Be sure to consider complications and budget your time adequately. Ensure access to your own business is not interrupted.

 33. crack es file explorer pro says:

  Products and solutions find it anywhere else, then internet explorer.exe is a virus, Trojan, worm, or spyware! The organization has devote many new features and many old existing features are usually now being polished.

 34. microsoft project 2016 Crack says:

  Will be also easy to upload & manage data files. To obtain documents at a PC into Office Web you need upload them via the SkyDrive online system. User forum and wiki can be accessed by reviewing the website.

 35. microsoft toolkit Crack download says:

  Just retrieve data based on your particular selection criteria. Alternatively, you can rename the file belonging to the project then update it to the actual baseline. Work background alone may not be enough.

 36. microsoft visio pro Crack says:

  They conduct a weekly scrutiny along at the progress and take care of issues that from. There are good ways to manage projects other than Ms word or Excel. It may occur as minds, budgets and even market places change.

 37. Marcelino says:

  That is a really good tip especially to those new to the blogosphere. Short but very accurate information… Thank you for sharing this one. A must read post!|

 38. Cameron Bruzas says:

  You’re so awesome! I don’t think I’ve read anything like this before. So wonderful to discover someone with some original thoughts on this issue. Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing that’s needed on the web, someone with a little originality!|

 39. Darren Schaefers says:

  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea|

 40. Elza says:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?|

 41. Eleanora Easterlin says:

  Its like you learn my mind! You seem to know so much about this, such as you wrote the e-book in it or something. I think that you just can do with some p.c. to drive the message home a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A great read. I’ll definitely be back.|

 42. Tyron says:

  I am sure this post has touched all the internet visitors, its really really fastidious paragraph on building up new webpage.|

 43. Bertram Malsch says:

  I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!|

 44. Miguel Kyler says:

  Hello everyone, it’s my first pay a quick visit at this website, and piece of writing is truly fruitful for me, keep up posting such articles.|

 45. Marcell Else says:

  naturally like your website but you have to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to inform the truth however I’ll surely come back again.|

 46. Moises Aitcheson says:

  Greetings! Very useful advice in this particular post! It is the little changes which will make the greatest changes. Thanks a lot for sharing!|

 47. Jin Hayzlett says:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!|

 48. Nakita Phillippe says:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?|

 49. Thaddeus Gidley says:

  Asking questions are genuinely fastidious thing if you are not understanding something entirely, but this piece of writing gives nice understanding yet.|

 50. Stacy Potempa says:

  I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today.|

 51. Glady says:

  A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you should publish more on this topic, it might not be a taboo subject but usually folks don’t talk about such subjects. To the next! Kind regards!!|

 52. Maricruz says:

  Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Thanks|

 53. Junie says:

  Great post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!|

 54. Leland says:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?|

 55. Terrilyn says:

  you are in point of fact a just right webmaster. The website loading pace is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent activity on this subject!|

 56. Bryant Eastin says:

  Hi there, You have done an incredible job. I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this website.|

 57. Pasquale says:

  Fantastic beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a applicable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast offered brilliant transparent idea|

 58. Ervin Haroun says:

  I got this web site from my buddy who shared with me regarding this web site and at the moment this time I am browsing this website and reading very informative articles or reviews here.|

 59. Aurelio says:

  Thanks in favor of sharing such a pleasant opinion, article is pleasant, thats why i have read it fully|

 60. Toney says:

  It is really a great and useful piece of info. I’m satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.|

 61. Dustin Servin says:

  Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say wonderful blog!|

 62. Leena Prosise says:

  Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Cheers|

 63. Arlen Cavallero says:

  My family all the time say that I am killing my time here at web, but I know I am getting experience every day by reading thes nice posts.|

 64. Darcy Crusoe says:

  Generally I don’t read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great article.|

 65. Romona Hutton says:

  Hi there! I’m at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!|

 66. Damian Gicker says:

  Undeniably consider that that you stated. Your favourite reason seemed to be on the internet the simplest factor to take into accout of. I say to you, I certainly get irked even as other people consider worries that they just don’t recognise about. You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing with no need side-effects , other people could take a signal. Will likely be again to get more. Thank you|

 67. Delmer Mustache says:

  Having read this I thought it was rather informative. I appreciate you finding the time and energy to put this informative article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!|

 68. Calvin Mercardo says:

  Hello to every one, the contents existing at this web page are truly awesome for people knowledge, well, keep up the good work fellows.|

 69. Mariah Soula says:

  Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.|

 70. Adelia Colletta says:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!|

 71. Marisa says:

  Hey! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!|

 72. Hollis says:

  Hello, this weekend is fastidious for me, because this point in time i am reading this fantastic informative paragraph here at my home.|

 73. Abigail Fedorczyk says:

  I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.|

 74. Verdell says:

  This article will assist the internet users for setting up new web site or even a weblog from start to end.|

 75. Boyd says:

  This paragraph provides clear idea for the new users of blogging, that really how to do blogging.|

 76. Luci says:

  I’m really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A small number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this problem?|

 77. Lavelle Mraz says:

  Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next post thanks once again.|

 78. Abbey says:

  Pretty element of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact loved account your blog posts. Anyway I will be subscribing for your feeds or even I fulfillment you get right of entry to constantly fast.|

 79. Larry says:

  continuously i used to read smaller articles which also clear their motive, and that is also happening with this article which I am reading here.|

 80. Kimbery says:

  always i used to read smaller articles or reviews that also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading here.|

 81. Lillian says:

  great submit, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don’t understand this. You must continue your writing. I’m confident, you’ve a great readers’ base already!|

 82. Frances says:

  Every weekend i used to go to see this site, as i want enjoyment, since this this site conations really fastidious funny material too.|

 83. Yanira Idemoto says:

  Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also create comment due to this sensible post.|

 84. Lorenzo Baggenstoss says:

  Hi! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My blog addresses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!|

 85. Yasmin says:

  What’s up to all, as I am really eager of reading this webpage’s post to be updated daily. It consists of fastidious material.|

 86. Wally says:

  Ahaa, its good conversation on the topic of this piece of writing at this place at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting here.|

 87. Merlin says:

  When someone writes an paragraph he/she retains the image of a user in his/her mind that how a user can be aware of it. So that’s why this piece of writing is amazing. Thanks!|

 88. Arden Wandrie says:

  Just want to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply nice and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.|

 89. Tony Rickerl says:

  For most recent news you have to pay a visit the web and on web I found this web page as a best web site for most up-to-date updates.|

 90. Ali Pettey says:

  I’m curious to find out what blog system you happen to be working with? I’m experiencing some small security problems with my latest site and I’d like to find something more safe. Do you have any recommendations?|

 91. Scottie Hajdukiewicz says:

  Admiring the commitment you put into your website and detailed information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material. Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.|

 92. Brianna Tomaino says:

  of course like your web site however you have to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality nevertheless I’ll certainly come back again.|

 93. Brittani Muzii says:

  Hey would you mind stating which blog platform you’re using? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!|

 94. Malcom Kuper says:

  I know this site offers quality depending content and other stuff, is there any other web site which provides these kinds of information in quality?|

 95. Leisa says:

  I’m not sure exactly why but this blog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.|

 96. Winford says:

  I am now not certain where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend a while finding out more or working out more. Thanks for magnificent info I used to be searching for this info for my mission.|

 97. Gale Russek says:

  What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist other customers like its helped me. Good job.|

 98. Karen Kincey says:

  Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information particularly the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.|

 99. Shanta Disimone says:

  Hello there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I am sure they’ll be benefited from this site.|

 100. Alfred Brisson says:

  Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem solved soon. Many thanks|

 101. Marcus Treider says:

  That is a good tip especially to those fresh to the blogosphere. Simple but very accurate info… Thank you for sharing this one. A must read article!|

 102. Mona Pavelko says:

  Hello, i feel that i noticed you visited my website thus i came to return the choose?.I’m attempting to in finding things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!|

 103. Raymond Muhlenkamp says:

  I was curious if you ever considered changing the page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out better?|

 104. Donovan Holford says:

  You could definitely see your skills in the article you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart.|

 105. Lucius Disarufino says:

  Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. But think about if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this site could certainly be one of the best in its niche. Awesome blog!|

 106. Thomasine Se says:

  Hey there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!|

 107. Dudley Masters says:

  Hi there, You have done a great job. I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this site.|

 108. Giovanni Abramov says:

  Thanks for the auspicious writeup. It in reality was once a entertainment account it. Look complex to far added agreeable from you! By the way, how can we be in contact?|

 109. Aron Fukumoto says:

  I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!|

 110. Carmen Scheule says:

  It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this put up and if I may just I want to suggest you some fascinating issues or suggestions. Maybe you could write next articles regarding this article. I want to learn more issues about it!|

 111. Anneliese Bliske says:

  Spot on with this write-up, I honestly think this web site needs much more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the info!|

 112. Danette Mcgraph says:

  My relatives every time say that I am killing my time here at web, except I know I am getting know-how daily by reading thes fastidious articles or reviews.|

 113. Carlie Boldin says:

  Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!|

 114. Jake Sadberry says:

  Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!|

 115. Sal Gaba says:

  Quality articles or reviews is the secret to invite the viewers to pay a quick visit the site, that’s what this site is providing.|

 116. Eliseo Brickles says:

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I’ll certainly be back.|

 117. Dominic Lichty says:

  Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks|

 118. Jennette Farinella says:

  I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A number of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this problem?|

 119. Julian Farland says:

  Hi there it’s me, I am also visiting this web page daily, this web site is really fastidious and the visitors are truly sharing pleasant thoughts.|

 120. Donovan Holford says:

  Good day! I could have sworn I’ve visited this web site before but after browsing through many of the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m certainly delighted I found it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!|

 121. Booker Olden says:

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!|

 122. Wesley Rokicki says:

  I think the admin of this website is actually working hard in support of his web page, because here every information is quality based data.|

 123. Liliana says:

  I have been browsing on-line more than 3 hours today, yet I never discovered any interesting article like yours. It’s beautiful value enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the internet will probably be much more helpful than ever before.|

 124. Bao Feathers says:

  Unquestionably consider that that you said. Your favourite reason seemed to be at the web the easiest factor to take into account of. I say to you, I definitely get irked while folks consider concerns that they just do not understand about. You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the whole thing with no need side effect , folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 125. Mazie Barbie says:

  I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You are incredible! Thanks!|

 126. Juana Redhage says:

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the site is also really good.|

 127. Deanna Weatherford says:

  all the time i used to read smaller posts which as well clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at this time.|

 128. Nenita Scucchi says:

  I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks|

 129. Jong Hazleton says:

  Tremendous things here. I’m very happy to peer your post. Thanks a lot and I’m taking a look forward to touch you. Will you please drop me a e-mail?|

 130. Clay Pedrin says:

  Hey! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? With thanks|

 131. Silas Schnetter says:

  certainly like your website but you have to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality however I’ll surely come again again.|

 132. Quyen Otey says:

  Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.|

 133. Antonia Renyer says:

  It is really a nice and helpful piece of info. I’m glad that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.|

 134. Ronny Streb says:

  Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on the seek engines for not positioning this publish upper! Come on over and visit my website . Thanks =)|

 135. Norberto Syner says:

  Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Many thanks|

 136. Ninfa Depalo says:

  Please let me know if you’re looking for a writer for your blog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Kudos!|

 137. Carlton Goodpasture says:

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.|

 138. Awilda Pagni says:

  I read this piece of writing completely regarding the comparison of newest and earlier technologies, it’s awesome article.|

 139. Whitley Swartz says:

  I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal website now ;)|

 140. Hayden Kelliher says:

  Howdy! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!|

 141. Alverta Leadley says:

  I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I really hope to view the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own blog now ;)|

 142. Carley Dubrow says:

  hey there and thank you for your info – I have definitely picked up something new from right here. I did however expertise several technical issues using this web site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon.|

 143. Claud Quintona says:

  Excellent way of describing, and pleasant post to obtain information regarding my presentation subject, which i am going to deliver in university.|

 144. Ilene Balkcom says:

  I seriously love your blog.. Very nice colors & theme. Did you make this site yourself? Please reply back as I’m hoping to create my very own website and would like to learn where you got this from or exactly what the theme is called. Cheers!|

 145. Nathan Burross says:

  Hello there, I found your website by means of Google even as looking for a similar topic, your site came up, it seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 146. Abdul Ravel says:

  Everything is very open with a clear explanation of the challenges. It was truly informative. Your website is very useful. Thanks for sharing!|

 147. Toby Danniels says:

  I’m gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this website on regular basis to take updated from most up-to-date news update.|

 148. Huong Westin says:

  If some one wants expert view on the topic of running a blog after that i advise him/her to pay a visit this webpage, Keep up the good work.|

 149. Betsey Brossart says:

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100 sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Many thanks|

 150. Trenton Mcfield says:

  Howdy! I could have sworn I’ve visited this blog before but after browsing through a few of the articles I realized it’s new to me. Regardless, I’m certainly delighted I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!|

 151. Dirk Ladewig says:

  Appreciating the commitment you put into your blog and detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.|

 152. Irving Biggar says:

  excellent submit, very informative. I’m wondering why the opposite experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am sure, you have a great readers’ base already!|

 153. Alton Beylotte says:

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it|

 154. Delmer Marascalco says:

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!|

 155. Pia Mansour says:

  I am sure this article has touched all the internet users, its really really fastidious paragraph on building up new blog.|

 156. Kraig Sittman says:

  If some one desires expert view on the topic of running a blog afterward i suggest him/her to pay a visit this website, Keep up the good work.|

 157. Carmella Cleary says:

  I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best|

 158. Seema Waclawski says:

  I have read several good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you put to make the sort of excellent informative web site.|

 159. Hiroko Blas says:

  I don’t know whether it’s just me or if everybody else experiencing issues with your blog. It looks like some of the written text on your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my web browser because I’ve had this happen before. Appreciate it|

 160. Johnetta Summars says:

  Hey! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!|

 161. Amado Ocejo says:

  I’m gone to convey my little brother, that he should also pay a visit this webpage on regular basis to obtain updated from most recent reports.|

 162. Felton Appleby says:

  I’ve read several just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you place to make one of these wonderful informative website.|

 163. Debbie Guardiola says:

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really loved surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing in your feed and I’m hoping you write once more soon!|

 164. Elizebeth Buechele says:

  Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.|

 165. Elly Goldschmidt says:

  Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a appropriate deal. I were tiny bit familiar of this your broadcast provided brilliant transparent concept|

 166. Mason Disharoon says:

  Hello, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, excellent blog!|

 167. Julius says:

  Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to trade strategies with other folks, please shoot me an e-mail if interested.|

 168. Damian Jaggie says:

  Good day! I could have sworn I’ve been to this blog before but after looking at some of the posts I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking back often!|

 169. Victoria says:

  Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Appreciate it|

 170. Eugene says:

  It’s very trouble-free to find out any topic on net as compared to books, as I found this paragraph at this website.|

 171. Annabel says:

  I wanted to thank you for this very good read!! I absolutely enjoyed every little bit of it. I’ve got you book marked to look at new stuff you post…|

 172. Graysen says:

  I for all time emailed this weblog post page to all my contacts, as if like to read it after that my friends will too.|

 173. blog says:

  Çok kaliteli bir sitemiz var. Herkese faydalı olmaya çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler peşindeyiz.

 174. Anabelle says:

  Nice post. I was checking continuously this weblog and I am impressed! Extremely helpful information specially the final phase 🙂 I deal with such information much. I was seeking this particular information for a very long time. Thanks and good luck. |

 175. Millie says:

  Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.|

 176. Guillermo Twiford says:

  That is very fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I have joined your feed and sit up for searching for more of your excellent post. Also, I’ve shared your site in my social networks|

 177. Kori says:

  If you wish for to take much from this piece of writing then you have to apply these techniques to your won web site.|

 178. Valeria Gobern says:

  I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.|

 179. Rosa says:

  Simply wish to say your article is as amazing. The clarity for your post is simply excellent and i can suppose you are a professional on this subject. Fine along with your permission let me to snatch your RSS feed to keep updated with coming near near post. Thank you 1,000,000 and please continue the rewarding work.|

 180. Eileen says:

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!|

 181. Jimmy says:

  Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and outstanding style and design.|

 182. Jaxson says:

  Please let me know if you’re looking for a article author for your blog. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Kudos!|

 183. Mabel says:

  Thanks for some other magnificent article. The place else may anybody get that kind of info in such a perfect method of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.|

 184. Isla says:

  It’s nearly impossible to find educated people on this subject, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks|

 185. Kaitlyn says:

  Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.|

 186. Julio says:

  You actually make it appear so easy together with your presentation but I to find this matter to be actually something which I believe I might never understand. It kind of feels too complex and very extensive for me. I’m taking a look forward to your next submit, I will attempt to get the hold of it!|

 187. Waneta Okoniewski says:

  Valuable info. Fortunate me I found your website by chance, and I’m stunned why this twist of fate did not came about earlier! I bookmarked it.|

 188. Landry says:

  May I simply say what a comfort to discover an individual who genuinely understands what they are talking about on the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people really need to read this and understand this side of your story. I can’t believe you aren’t more popular because you definitely possess the gift.|

 189. Edgar says:

  Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However imagine if you added some great images or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this site could undeniably be one of the greatest in its field. Awesome blog!|

 190. Leila says:

  This paragraph will help the internet people for setting up new webpage or even a weblog from start to end.|

 191. Jamir says:

  Hi, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!|

 192. Keira says:

  Hi would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Thank you, I appreciate it!|

 193. Corey says:

  Tremendous things here. I’m very happy to peer your article. Thank you so much and I am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?|

 194. Khloe says:

  My spouse and I stumbled over here different web address and thought I might check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to checking out your web page again.|

 195. Noemi says:

  I wanted to thank you for this good read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have got you book-marked to look at new things you post…|

 196. Elsie says:

  This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|

 197. Maynard Schey says:

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!|

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.